Wednesday, 14 December 2011

tak de idea nk tulis...





Assalamualaikum,,
harini aku tak tau nk tulis or citer apa kt blog ni..sebab dh lama jugak tergendala blog ni..
takde idea nk tulis so sekarang baru je nk aktif kn balik blog ni..
harap siapa-siapa yang baca ni tak bosan la..and sorry sebab main tulis je tak guna ayat yg betul..haha 
siapa2 ada idea ke bg la pendapat korang ye untuk aku tulis kt blog aku yang x seberapa ni >_< .. tengok blog org lain semua best2 je..dah macam2 topik dh diorang tulis.. siapa2 yang nk follow 2 follow je..jgn segan2 haha.. harap bloger2 semua dpt ajar and bg pendapat yang bagus kt aku ye..tq ^_^ 
,aku rasa,,sampai sini jela buat masa ni..nanti tulis panjang2 bosan la pulak orang nak baca kan haha..terima kasih kpd siapa yang baca ni..^_<                                              
                                                      


1 comment:

  1. xpe..nnt ada idea la tu..kat blog ena merapu-rapai je ...kdg2 tkde idea gak..tapi hope org baca la..nyway, jom buat banner..n exchange ngn ena..t ena letak banner blog awk kat blog ena.. buat banner kat sini.. mybannermaker.com
    btw, letak lagu xpe..tapi jgn beratkan blog suda..

    ReplyDelete